Favorittårta?

Skall skicka in en bild till en baktävling och tänkte be om hjälp att välja ut vilken tårta jag skall skicka in! Så hjälp mig gärna med förslag och gärna en motivation med!

GristårtaDagens tårta gick i grisens tecken :)
Choklad botten, ett lager rårörda hallon och ett lager + täckt med smörkräm smaksatt med choklad och mint.
Dekorationerna är gjorda i sugarpaste.

KotårtaIsidor beställde en kotårta till sin treårsdag... och klart han skall ha det då ;)Sockerkaksbotten, hallonmousse och vaniljmousse. Täckt med smörkräm och sugarpaste, dekorationer av sugarpaste.
Staketet målade jag med karamellfärg istället för att färga in sugerpasten så att den skulle får lite mera liv och träaktigt utseende..

SmörgåstårtaTill Isidors 3 års kalas. Mellan brödet är det Italiensk sallad av majonäs, rivet äpple, riven smörgåsgurka och skinka. På är det sallad, ägg, majonäs, räkor, skinka och ost. Dekorerad med gurka, körsbärstomat, vanlig tomat, physalis, druvor och en ros av tomat.

Tack muffinsBakade muffins till simons kusin som tack för alla kläder Nathalia får ärva. Hallonmuffins med sammetsglasyr och sugarpasteblommor

prickar..


Försökte mig på att spritsa lite prickar... är i alla fall sockerkaksbotten, hallonmouse och mangomousse, täckt med smörkräm och sugarpaste.

RSS 2.0