Tårta till mamma

Bakade en tårta till mamma som fyllde år. Passade på att prova en ny fyllning; kokosmousse. Riktigt god :)Sockerkaksbotten och fylld med drottningmousse och kokosmousse. Spacklad med smörkräm och täckt med blandning av sugarpaste och marsipan. Dekorerad med sugarpaste och kristyr..

Kitty-tårtor

Fick beställning på två Hello Kitty tårtor som skulle till ett systerpar som skulle fira sina födelsedagar tillsammans.


Denna är sockerkaksbotten och fylld med hallonmousse och Geishafluff. Spacklad med smörkräm och täckt med sugarpaste. Dekorationer i sugarpaste och kristyr. Kitty har även fått ett guldhalsband ngjort av små guld-sockerkulor ;)Denna tårtan är sockerkaksbotten fylld med blåbärsmousse och vaniljmousse. Spacklad med smörkräm och täckt med hemmagjort sugarpaste. Även här dekorationer i sugarpaste och kristyr..

Toy StoryFödelsedagstårta till en Gabriel som fyllde 4. Toy story inspirerad, även den med sockerkaksbottnar, hallonmousse och chokladmousse. Spacklad med smörkräm och täckt med hemmagjord sugarpaste.

Födelsedagstårta till MalinBakade en tårta till Malin som fyllde 22. En laktosfri tårta med sockerkaksbotten, chokladmousse och Hallonmousse. Spacklad med smörkräm och täckt med marsipan- Dekorationer i sugarpaste och spritsad med kristyr.

Organiserar..

Försöker mig på att organisera lite och skapa kategotier så det blir lättare att hitta.. Det tar sin lilla tid dock så ha tålamod :)

Dåligt med tårtor..

Ja.. nu har det varit ganska lite tårtor ett tag... Men snart skall det bakas igen!

RSS 2.0