Tacktårta till praktikplats..Har haft praktik på en vårdcentral ett par ggr under första halvan av utbildningen och idag var sista gången. Eftersom det varit en jättebra praktikplats med uderbar personal bakade jag en tårta från mig och de andra 2 tjejerna som vart där..

Sockerkaksbotten, chokladmousse och svartvinbärsmousse. Spacklad med smörkräm och täckt med sugarpaste.
Dekorationer i sugarpaste och kristyr samt sockerpärlor.


Chokladsugarpaste..Födelsedagstårta till Sofia som fyllde 25 :)
Sockerkaksbotten, chokladmousse, hallon -jordgubb- och blåbärsmousse med extra rårörda bär, spacklad med smörkräm och täckt med chokladsugarpaste. Dekorationer i sugarpaste och flowerpaste.
Köpte en ny kantutsickare på www.tartdecor.se , behöver träna lite, men tycker den var rolig att jobba med iaf :) Även första försöket med chokladsugarpaste, tycker det var rätt bra att täcka med.. denna är köpt men kanske skulle försöka göra en egen nån dag :)


VåffeldagenI går var det ju våffeldagen, så det var ju en given dessert ;) tog fram spritsen å passade på att träna lite spritsteknik i stället för att bara klicka på grädden ;)

Fluffig polkagristårta.Fluffig polkagristårta.
Botten av chokladkakor och smör, fyllning av marshmallowfluff, grädde, polkagriskross, pepparmyntsolja. Spritsad grädde på samt hemmagjord cholkadsås och krossade polkagrisar.

25-års tårta


Sockerkaksbottnar med Chokladmousse, rårörda hallon och vaniljmousse, spacklad med smörkräm och täckt med hemmagjord sugarpaste. Dekorationer i sugarpaste, sockerkulor och kristyr. Allt laktosfritt.

CupcakeSvartvinbärsmuffins med gräddsmörkräm på, blommor i hemmagjord sugarpaste..

Sofias 25-års tårtaTårta till Sofia som fyller 25 idag, Chokladbottnar med ett lager svartvinbärsmousse och ett lager vaniljmousse. Spacklad med smörkräm och täckt med sugarpaste och marsipan. Dekorationer i sugarpaste och kristyr samt sockerpärlor.


RSS 2.0