PumpapajBakade en pumpapaj så här i Halloweentider :)
Hade pumpapure från USA så det gör det ju lite lättare :) gott är det iaf!

Saftig chokladtårtaTacktårta till min praktikplats.
Saftig chokladkaka med fyllning av hallonmousse och vaniljmousse. Spacklad med vit chokladsmörkräm och täckt med sugarpaste. Blommor i sugarpaste.

Hallonmoussecupcakes.Cupcakes med hallonmousse i mitten, spacklad med vit chokladsmörkräm och täckt med sugarpaste. Blommor i sugarpaste och spritsad glasyr runt.

CakepopsBrukar spara överbliven tårtbotten i frysen för att plocka fram till ex cakepops.. I dessa revs jag ner lite citronskal och blandade med philadelphia och doppade sen i choklad... Gott :)

MacaronsDe lila är macarons med vitchoklad och svartvinbärstryffel och de rosa är kardemumma macarins med kaneltryffel.Upptäckte att man kan köpa färdigmald mandel på Lidl- gör ju macaronbaket mycket enklare!!


RegnbågskakaProvade på att baka en regnbågskaka. Man gör smeten och delar sedan upp den i 6 skålar där man blandar i färgen och gräddar en botten i taget..
Mellan är det lemoncurdgrädde och ovanpå är det vanlig grädde..
BlåbärscupcakesCupcake med blåbär samt en mittfyllning av hallonsylt. Toppingen är creemecheese blandat med grädde och blåbärspuré- riktigt god cupcake!

Baksugen!!!

Åh, är så sugen på att baka! Hittat massor av recept jag vill prova, men vet inte vad jag skall göra med allt jag vill baka! Idag tänkte jag iaf baka lite till helgen, då kan jag få lite hjälp med att äta det av familjen ;)

RSS 2.0