Studenttårtor.

Fyra studenttårtor levererade jag idag. Tyvärr är inte bilderna de bästa då jag hade lite ont om tid och fick ta dem snabbt men...
Studenttårta: Chokladmousse och skogsbärsmousse. Täckt med smörkräm och sugarpaste. Mössa och blommor i sugarpaste och spritsad kant av kristyr.


Studenttårta. Chokladmousse och citronfromage. Täckt med smörkräm och sugarpaste. Mössa och blommor i sugarpaste och spritsad kant av kristyr.Studenttårta. Vit chokladmousse och passionsfruktsmousse. Täckt med smörkräm och sugarpaste. Mössa och blommor i sugarpaste och spritsad kant av kristyr.Stundettårta. Mjölkchokladmousse och hallonmousse. Täckt med smörkräm och sugarpaste. Mössa och blommor i sugarpaste och spritsad kant av kristyr.

Provbakning..Provbakade lite cupcakes inför ett bröllop. De innehåller hallon och choklad och är täckta med smörkräm och sugarpaste..

tårta till en liten prinsessa :)Sockerkaksbotten, chokladmousse och passionsfruktsmousse. Spacklad med smörkräm och täckt med sugarpaste.

BarbapappatårtaBarbapapatårta till Nathalias 2 årskalas. Sockerkaksbotten, päronmousse och after eightfluff, spacklad med smörkräm och täckt med sugarpaste. Dekorationer i sugarpaste och spritsat gräs av kristyr...

Passionsfruktsmousse på chokladbrowniePassionsfruktsmousse på choklabrowniebotten med passionsfruktsspegel.

RSS 2.0